Nordsjælland - Kikhavn

Hus nr.
Størrelse
Personer
Soveværelser
Afstand havet
Afstand indkøb
Afstand restaurant
1
130 m²
8
4
200 m
2500 m
2500 m
Dette fantastiske arkitekttegnede spahus fra 2012 er opført i den idylliske landsby Kikhavn med mange fredede stråtækte huse.

Huset er indrettet med 4 værelser, 3 hemse og 2 badeværelser. I husets ene badeværelse kan der slappes af i spabadet og sauna, samt i husets andet badeværelse er der en lækker dampkabine.

Multimedierummet indeholder en fladskærm, og der kan udfordres til en dyst mod venner og familie i både bordfodbold og airhockey.

Køkken og stue er velindrettet med loft til kip og rigtig meget dejligt lys. Der er god plads og brændeovnen og de store panoramavinduer med udsigt udover markerne skaber en rolig og hyggelig atmosfære.

Der er en stor træterrasse hele vejen rundt om huset, hvor solen kan nydes i mange hyggekroge, og ofte ses både harer og rådyr. På den store dejlige grund med masser af plads til udendørsaktiviteter og leg er udebruser med varmt og koldt vand.

Der er rig mulighed for masser af cykel og gå ture i området og det tager få minutter at gå ned til dejlig badestrand. Kysten er fyldt med mange kajakker og i Lynæs surfes der året rundt. Der er mulighed for surfskole se link.
Området er kendt for sit fantastiske lys og der er talrige kunstnere og atelierer indenfor cykelafstand.

Helsingør, Roskilde og København ligger 1 times kørsel fra Kikhavn/Hundested, så der er rigelige muligheder for i massevis af andre udflugter.